ExP VOLEM IMPULSAR PREMIÀ COM A CENTRE DE MODA DEL MARESME


Des d’Empenta per Premià estem fermament decidits a donar un impuls a l’economia de Premià de Mar, donant-li valor al comerç local i de proximitat, fomentant el creixement econòmic i promovent la imatge del nostre poble a l’exterior.

Tal i com venim explicant des de bon principi de la nostra creació com a plataforma veïnal i ciutadana, aquest és un dels principals objectius d’Empenta per Premià i una de les raons per les que constituirem candidatura a les eleccions municipals del proper 26 de maig a Premià de Mar.

En aquesta línia de crear economia i llocs de treball, de manera paral·lela a les accions directes sobre el comerç local, treballarem en la promoció externa per tal de dotar a Premià de Mar de la rellevància comercial, imatge i prestigi que li correspon com a població principal del Baix Maresme.

Entre d’altres accions que anirem donant a conèixer en els propers dies, i afegit a les ja anunciades per donar ús als solars de Transmesa (Hotel/Spa amb sala gran per convencions, àrea esportiva i gran parc verd) i de Metalogenia (Hub d’Oci i Educatiu per els infants i adolescents), des del govern municipal Empenta per Premià volem impulsar el nostre poble com a referent de la moda a la comarca.

Homenatge als Estampadors de Premià

Amb aquest objectiu i recolzant-nos en la història, cultura i patrimoni industrial i empresarial del nostre poble i en el Museu de l’Estampació Tèxtil, des d’Empenta per Premià plantegem promoure i fomentar Premià de Mar com a centre de moda del Maresme. Per això, entre d’altres accions, proposem constituir al nostre poble el Dia de la Moda; crear un Centre Assessor de la Moda/Estampació, i crear una escultura d’Homenatge als Estampadors de Premià de Mar.


ExP QUEREMOS IMPULSAR PREMIÀ COMO CENTRO DE MODA DEL MARESME


Desde Empenta per Premià estamos decididos a trabajar con firmeza para dar un impulso a la economía de Premià de Mar, dándole valor al comercio local y de proximidad, fomentando el crecimiento económico y promoviendo la imagen de nuestro pueblo en el exterior.

Tal y como estamos explicando desde principios de nuestra creación como plataforma vecinal y ciudadana, este es uno de los principales objetivos de Empenta per Premià y una de las razones por las que constituiremos candidatura a las elecciones municipales del próximo 26 de mayo en Premià de Mar.

En esta línea de crear economía y puestos de trabajo, de manera paralela a las acciones directas sobre el comercio local, trabajaremos en la promoción externa con el fin de dotar a Premià de Mar de la relevancia comercial, imagen y prestigio que le corresponden como principal población del Baix Maresme.

Entre otras acciones que iremos dando a conocer en los próximos días, y añadido a las ya anunciadas para dar uso a los solares de Transmesa (Hotel/Spa con sala grande para convenciones, área deportiva y gran parque verde) y de Metalogenia (Hub Ocio-Educativo para infancia y adolescentes), desde el gobierno municipal Empenta per Premià queremos impulsar nuestro pueblo como referencia de la moda en la comarca.

Homenaje a los Estampadores de Premià

Con este objetivo y apoyados en la historia, cultura y patrimonio industrial y empresarial de nuestro pueblo y en el Museu de l’Estampació Tèxtil, desde Empenta per Premià planteamos promover y fomentar Premià de Mar como centro de moda del Maresme. Para esto, entre otras acciones, proponemos constituir en nuestro pueblo el Día de la Moda; crear un Centro Asesor de la Moda/Estampació, y crear una escultura en Homenaje a los Estampadores de Premià de Mar.


Empenta per Premià



Comentarios

Entradas populares