ExP MOSTRA EL SEU COMPROMÍS AMB L’EDUCACIÓ VIÀRIA I L’ACCESSIBILITAT AMB UNA FESTA AQUEST DISSABTE A LA PLAÇA DELS PAÏSOS CATALANS



Empenta per Premià celebrarà una Festa de l’Educació Viària i l’Accessibilitat aquest dissabte vinent, 4 de maig, a la Plaça del Països Catalans del nostre poble, amb el objectiu de mostrar el nostre suport a la realització d’aquesta activitat, que durant els 6 darrers anys va estar suprimida per part de l’actual equip de govern municipal.

Així, aquest dissabte 4 de maig (Plaça dels Països Catalans, de 9,30 h a 13,30 h), celebrarem la Festa de l’Educació Viària i l’Accessibilitat per a nens, pares i gent gran, que comptarà amb dos circuits: un amb bicicletes per Educació Viària i un altre d’accessibilitat amb una simulació real en cadira de rodes, perquè la gent prengui consciència de les dificultats i impediments que moltes vegades comporta moure’s per el poble o accedir a determinats serveis. També s’obsequiarà als assistents a la Festa amb un petit regal i crispetes per a tots.

Amb aquesta Festa de l’Educació Viària i l’Accessibilitat, els integrants d’Empenta per Premià volem refermar davant la ciutadania el nostre compromís amb l’educació viària i l’accessibilitat i la recuperació sistematitzada de les activitats educatives i de sensibilització, tant per a escolars com per a la Gent Gran del nostre poble; una aposta que és prioritària dins el programa de govern d’Empenta per Premià i que, si guanyem les eleccions municipals del proper 26 de maig, pretenem implantar de nou a partir del proper curs escolar. Des d’Empenta per Premià creiem que una Educació Viària de qualitat i continuada és fonamental, incrementa la consciència cívica i repercuteix directament en els índex de sinistralitat futura.

Una mostra específica d’aquest compromís és la presència dins la candidatura d’Empenta per Premià a l’Ajuntament de Premià de Mar en les eleccions municipals del proper 26 de maig de Pere Fernández (Pere Policia) y Xavi Romero, dos de les persones que durant molts anys han estat els referents al nostre poble de l’educació viària i la sensibilització en l’accessibilitat i la prevenció d’accidents, i que participaran de manera molt activa en l’organització i celebració de la Festa d’Educació Viària i l’Accessibilitat del proper dissabte.











ExP MUESTRA SU COMPROMISO CON LA EDUCACIÓN VIAL Y LA ACCESIBILIDAD CON UNA FIESTA ESTE SÁBADO EN LA PLAÇA DELS PAÏSOS CATALANS.



Empenta per Premià celebrará una Fiesta de la Educación Vial y la Accesibilidad este próximo sábado, 4 de mayo, en la Plaça del Països Catalans de nuestro pueblo, con el objetivo de mostrar nuestro apoyo a la realización de esta actividad, que durante los 6 últimos años ha estado suprimida por parte del actual equipo de gobierno municipal.

Así, este sábado 4 de mayo (Plaça dels Països Catalans, de 9,30 h a 13,30 h), celebraremos la Fiesta de la Educación Vial y la Accesibilidad para ninos, pedres y mayores, que contarà con dos circuitos: uno con bicicletas para Educación Vial y otro de accesibilidad con una simulación real en silla de ruedas, para que la gente tome consciencia de las dificultades e impedimentos que muchas veces comporta moverse por el pueblo o acceder a determinados servicios. También se obsequiarà a los assistentes a la Fiesta con un pequeño regalo y palomitas para todos.

Con esta Fiesta de la Educación Vial y la Accesibilidad, los integrantes de Empenta per Premià queremos reafirmar ante la ciudadanía nuestro compromiso con la educación vial y la accesibilidad, así como con la recuperación sistematitzada de las actividades educativas y de sensibilización, tanto para los escolares como para los mayores de nuestro pueblo; una apuesta que es prioritaria dentro del programa de gobierno de Empenta per Premià y que, si ganamos las elecciones municipales del próximo 26 de mayo, pretendemos implantar de nuevo a partir del próximo curso escolar. Desde Empenta per Premià creemos que una Educación Vial de calidad y contínua es fundamental, incrementa la consciencia cívica y repercute en los índices de siniestralidad futura.

Una muestra específica de este compromiso es la presencia dentro de la candidatura d’Empenta per Premià al Ayuntamiento de Premià de Mar en las elecciones municipales del próximo 26 de mayo de Pere Fernández (Pere Policia) y Xavi Romero, dos de les personas que durante muchos años han sido los referentes en nuestro pueblo de la educación vial y la sensibilización en la accesibilidad y la prevención de accidentes, y que participarán de manera muy activa en la organización y celebración de la Fiesta de la Educación Vial y la Accesibilidad del próximo sábado.


Empenta per Premià


Comentarios

Entradas populares