ExP PRESENTARÀ EL 12 D’ABRIL LA LLISTA A LES ELECCIONS MUNICIPALS 2019



Empenta per Premià donarà a conèixer el proper 12 d’abril la llista completa amb que es presentarà a les eleccions municipals de Premià de Mar del proper 26 de maig.

La composició de la llista electoral d’Empenta per Premià es farà pública en el decurs de l’Acte de Presentació de la Candidatura, que tindrà lloc el proper divendres 12 d’abril a les 20:30 hores, en el Centre Cívic de Premià de Mar.

En el decurs de l’acte, es projectarà el vídeo de presentació d’Empenta per Premià; es presentarà a tots els integrants de la llista electoral, intervindrà el candidat a la Alcaldia Sebastià Guirao, i a continuació s’oferirà un refrigeri durant el que els membres de la candidatura obriran col·loqui personalment amb els assistents a l’acte.


ExP PRESENTA EL 12 DE ABRIL LA LISTA A LAS ELECCIONES MUNICIPALES 2019

Empenta per Premià dará a conocer el viernes 12 de abril la lista completa con que se presentará a las elecciones municipales de Premià de Mar del próximo 26 de mayo.

La composición de la lista electoral de Empenta per Premià se hará pública en el transcurso del Acto de Presentación de la Candidatura, que tendrá lugar este viernes 12 de abril a las 20:30 horas, en el Centre Cívic de Premià de Mar.

Durante el acto se proyectará el video de presentación de Empenta per Premià; se presentará a todos los integrantes de la lista electoral, intervendrá el candidato a la Alcaldía Sebastià Guirao, i a continuación se ofrecerá un refrigerio durante el que los miembros de la candidatura abrirán coloquio personalmente con los asistentes al acto. 


Empenta per Premià



Comentarios

Entradas populares