ExP DISCREPEM DE LES PARAULES DE L'ALCALDE MIQUEL ÀNGEL MÉNDEZ

La plataforma veïnal i ciutadana Empenta per Premià ens veiem a la obligació de sortir al pas de les declaracions realitzades ahir a Radio Premià de Mar per l’alcalde Sr. Miquel Àngel Méndez, en relació al debat sobre el tancament de la Gran Via sorgit en el decurs de la sessió de l’Àgora Popular celebrada dissabte passat, 27 d'octubre.
 

Malgrat que la vocació d’Empenta per Premià és i serà en tot moment la de plantejar i debatre sobre el model de Premià i de fer les coses d’una altra manera en la gestió municipal, dedicant tots els nostres esforços a treballar en positiu per el nostre poble, el Sr. Méndez no ens deixa més remei que manifestar el nostre desacord amb les seves declaracions d’ahir a Ràdio Premià de Mar, en referència al debat sobre el tancament de la Gran Via, així com mostrar la nostra absoluta repulsa pel menyspreu mostrat cap el membre d’Empenta per Premià Sr. Sebastià Guirao, tant per la seva tasca representativa d’importants col·lectius de Premià, com per l’atac personal ple de cinisme cap a la seva persona.

En contra del que va voler fer veure l’alcalde Sr. Miguel Ángel Méndez com a conclusions de l’Àgora Popular celebrat dissabte passat, sí es va produir debat en torn al tancament de la Gran Via (quasi 10 minuts continuats) i sí existeix debat entre la ciutadania al respecte, com van reconèixer a la reunió el mateix Sr. Méndez i el regidor d'Urbanisme Sr. Antoni Subirà en que van manifestar que hi ha debat, que no saben si es tancarà o no es tancarà la Gran Via i que al voltant d’aquest tema “hi ha un debat interessant", segons paraules d'ells mateixos.

A més, el Sr. Méndez podrà constatar per sí mateix que existeix debat i preocupació al respecte del tancament al tràfic de la Gran Via només sortint a passejar pels carrers de Premià, a banda de les reiterades reclamacions perquè no es tanqui que li ha traslladat l’Associació de Comerciants Eix Comercial Premià i l’AVV Premià Centre Can Farrerons. Pels greus problemes i el nul benefici que representa. En definitiva, per poc que li pugui agradar al Sr. Alcalde, el del tancament de la Gran Via és un debat obert i vigent.
 
En quant a les al·lusions al nostre company Sr. Sebastià Guirao, les considerem de menyspreu i falta de respecte a la pluralitat social de Premià. Malgrat que aquestes declaracions es desqualifiquen per sí soles, estem en l'obligació de rebutjar les apreciacions que el Sr. Alcalde va voler estendre amb aquestes declaracions i que són del tot falses.
 
El nostre company Sebastià Guirao, ni és un nouvingut a la política municipal ni pretén emprendre una carrera política utilitzant el debat del tancament de la Gran Via com a pretext, encara que, a banda, les dues circumstàncies de per sí mereixerien el màxim respecte.
 
Per si era de desconeixement del Sr. Alcalde, el nostre company Sebastià Guirao porta vinculat a la política local de Premià de Mar des de fa més de 20 anys, havent estat regidor de l'Ajuntament de Premià de Mar entre 1999 i 2003. Prèviament havia estat vinculat al sindicalisme des dels 18 anys i en els darrers anys ve treballant amb intensitat en el teixit associatiu del nostre poble, des de l'Associació de Veïns Premià Centre i l'Associació de Comerciants Eix Comercial Premià.
 
A banda de que el nostre company Sebastià Guirao ja va explicitar davant els micròfons de Ràdio Premià de Mar que no era la seva intenció encapçalar la llista d'Empenta per Premià a les properes Eleccions Municipals de 2019, aquesta dilatada trajectòria i experiència acumulada li permeten representar amb solvència la plataforma Empenta per Premià, un moviment veïnal i ciutadà que des de la seva creació està en permanent creixement i del que formem part ja un ampli grup de persones amb l'objectiu de gestionar la política municipal des de Premià i per Premià de Mar.

ExP DISCREPAMOS DE LAS PALABRAS DEL ALCALDE MIGUEL ÀNGEL MÉNDEZ
La plataforma vecinal y ciudadana Empenta per Premià nos vemos en la obligación de salir al paso de las declaraciones realizadas ayer a Ràdio Premià de Mar por el alcalde Sr. Miquel Àngel Méndez, en relación al debate sobre el cierre de la Gran Vía surgido en el transcurso de la sesión del Ágora popular celebrada el pasado sábado 27 de octubre.
Aunque la vocación de Empenta per Premià es y será en todo momento la de plantear y debatir sobre el modelo de Premià y de hacer las cosas de otra forma en la gestión municipal, dedicando todos nuestros esfuerzos a trabajar en positivo por nuestro pueblo, el Sr. Méndez no nos deja otra opción que manifestar nuestro desacuerdo con sus declaraciones de ayer a Ràdio Premià de Mar, en referencia al debate sobre el cierre de la Gran Vía, así como mostrar nuestro absoluto rechazo al menosprecio mostrado hacia el miembro de Empenta per Premià Sr. Sebastià Guirao, tanto por su labor representativa de importantes colectivos de Premià, como por el ataque personal lleno de cinismo hacia su persona.
En contra de lo que quiso hacer ver el alcalde Sr. Miquel Àngel Méndez como conclusiones del Ágora popular celebrada el sábado pasado, sí que se produjo debate en torno al cierre de la Gran Vía (casi 10 minutos seguidos) y sí existe debate entre la ciudadanía al respecto, como reconocieron en la reunión el mismo Sr. Méndez y el concejal de Urbanismo  Sr. Antoni Subirà manifestando que hay debate, que no saben si se cerrará o no se cerrará la Gran Vía y que alrededor de este tema “hay un debate interesante”, según palabras de ellos mismos.
Además, el Sr. Méndez podrá constatar por sí mismo que existe debate y preocupación al respecto del cierre al tráfico de la Gran Vía saliendo simplemente a pasear por las calles de Premià, al margen de las reiteradas reclamaciones para que no se cierre que le han trasladado la Associació de Comerciants Eix Comercial Premià y la AAVV Premià Centre-Can Farrerons por los graves problemas y el nulo beneficio que representa. En definitiva, a pesar de que no le guste al Sr. Alcalde, el del cierre de la Gran Vía es un debate abierto y vigente.
En cuanto a las alusiones a nuestro compañero Sebastià Guirao, las consideramos de menosprecio y falta de respeto a la pluralidad social de Premià. Aunque estas declaraciones se descalifican por sí solas, nos vemos en la obligación de rechazar las apreciaciones que el Sr. Alcalde quiso extender con estas declaraciones y que son totalmente falsas.
Nuestro compañero Sebastià Guirao ni es un recién llegado a la política municipal ni pretende emprender una carrera política utilizando el debate del cierre de la Gran Vía como pretexto, aunque, al margen, las dos circunstancias de por sí merecerían el máximo respeto.
Por si era de desconocimiento para el Sr. Alcalde, nuestro compañero Sebastià Guirao lleva vinculado a la política local de Premià de Mar desde hace más de 20 años, habiendo sido concejal del Ayuntamiento de Premià de Mar entre 1999 y 2003. Previamente, estuvo vinculado al sindicalismo desde los 18 años y en los últimos años viene trabajando con intensidad en el tejido asociativo de nuestro pueblo desde la Associació de Veïns Premià Centre y la Associació de Comerciants Eix Comercial Premià.
Al margen de que nuestro compañero Sebastià Guirao ya explicitó ante los micrófonos de Ràdio Premià de Mar que no era su intención encabezar la lista de Empenta per Premià en las pròximas Elecciones Municipales de 2019, su dilatada trayectoria y experiencia acumulada le permiten representar con total solvencia la plataforma Empenta per Premià, un movimiento vecinal y ciudadano que desde su creación está en permanente crecimiento y del que formamos parte ya un amplio grupo de personas con el objetivo de gestionar la política municipal desde Premià y para Premià de Mar.

Empenta per Premià
comunicacio@empentaperpremia.cat

Comentarios

Entradas populares