ExP Recull les inquietuts i propostes del Consell Sènior de Premià de Mar

ExP RECULL LES INQUIETUDS I PROPOSTES DEL CONSELL SÈNIOR DE PREMIÀ DE MAR



Representants de la plataforma veïnal Empenta per Premià (ExP) i del Consell Sénior de Premià de Mar ens vàrem reunir en la tarda d’ahir, amb la fi de mantenir un intercanvi d’impressions respecte a la situació actual del col·lectiu a la nostra localitat.



En el decurs de la reunió, els representats del Consell Sènior de Premià van compartir amb nosaltres les seves il·lusions, inquietuds i propostes de futur, que des d’Empenta per Premià recollim amb el màxim interès.
 Des de la plataforma veïnal Empenta per Premià qualifiquem de molt positiva la reunió amb el Consell Sènior, havent mantingut un enriquidor intercanvi d’informació i idees, del qual hem pogut detectar que Premià comença a despertar.

Aquesta reunió s’emmarca dins la ronda de contactes que des d’Empenta per Premià hem iniciat amb totes les associacions i col·lectius per recollir les seves necessitats, inquietuds i requeriments, així com per presentar-los les nostres propostes i prioritats de govern per a Premià de Mar, amb l’objectiu de fer un programa comú per a tots els premianencs i premianenques de cara a les Eleccions Municipals de 26 de maig de 2019.


ExP RECOGE LAS INQUIETUDES Y PROPUESTAS DEL CONSELL SÈNIOR DE PREMIÀ DE MAR

Representantes de la plataforma vecinal Empenta per Premià (ExP) y del Consell Sènior de Premià de Mar nos reunimos en la tarde de ayer, con el fin de mantener un intercambio de impresiones respecto de la situación actual del colectivo en nuestra localidad.

En el transcurso de la reunión, los representantes del Consell Sènior de Premià de Mar compartieron con nosotros sus ilusiones, inquietudes y propuestas de futuro, que desde Empenta per Premià recogimos con el máximo interés.

Desde la plataforma vecinal Empenta per Premià calificamos de muy positiva la reunión con el Consell Sènior, habiendo mantenido un enriquecedor intercambio de información e ideas, del que hemos podido detectar que Premià empieza a despertar.

Esta reunión se enmarca dentro de la ronda de contactos que desde Empenta per Premià hemos iniciado con todas las asociaciones y colectivos para recoger sus necesidades, inquietudes y requerimientos, así como para presentarles nuestras propuestas y prioridades de gobierno para Premià de Mar, con el objetivo de hacer un programa común para todos los ciudadanos de Premià de cara a las Elecciones Municipales de 26 de mayo de 2019.


Empenta per Premià
comunicacio@empentaperpremia.cat







Comentarios

Entradas populares