ExP ESCOLTA LES INQUIETUDS DE MAREA PENSIONISTA PREMIÀ-MARESME

Representants de la plataforma veïnal i ciutadana Empenta per Premià s’han reunit amb membres de Marea Pensionista Premià-Maresme, per tal de conèixer de primera ma les seves reivindicacions, així com les seves inquietuds i necessitats en l’àmbit municipal de Premià de Mar.
La reunió va tenir lloc divendres passat, després de la xerrada-debat sobre “El futur de les Pensions” que va celebrar el col·lectiu al Casal d’Avis Santa Anna, acte al que també van assistir-hi els representats d’Empenta per Premià.
En el decurs de la reunió, el representant d’Empenta per Premià, Sebastià Guirao, va exposar al representants de Marea Pensionista Premià-Maresme els motius de la constitució de la plataforma veïnal i ciutadana, així com la voluntat d’escoltar a tots el col·lectius de Premià per tal de configurar un programa de govern que tingui en compte les necessitats de tots els barris i col·lectius premianencs.
Des d’Empenta per Premià volem agrair als representants de Marea Pensionista Premià-Maresme la seva acollida, des de la seva posició sempre neutral i apartidista.



ExP ESCUCHA LAS INQUIETUDES DE MAREA PENSIONISTA PREMIÀ-MARESME
Representantes de la plataforma vecinal y ciudadana Empenta per Premià se han reunido con miembros de Marea Pensionista Premià-Maresme, con el fin de conocer de primera mano sus reivindicaciones, así como sus inquietudes y necesidades en el ámbito municipal de Premià de Mar.
La reunión tuvo lugar el viernes pasado, después de la charla-debate sobre “El futuro de las Pensiones” que celebró el colectivo en el Casal d’Avis Santa Anna, acto al que también asistieron los representantes de Empenta per Premià.
En el transcurso de la reunión, el representante de Empenta per Premià, Sebastià Guirao, expuso a los representantes de Marea Pensionista Premià-Maresme los motivos de la constitución de la plataforma vecinal y ciudadana, así como la voluntad de escuchar a todos los colectivos de Premià con el fin de configurar un programa de gobierno que tenga en cuenta las necesidades de todos los barrios y colectivos premianencs.
Desde Empenta per Premià queremos agradecer a los representantes de Marea Pensionista Premià-Maresme su acogida, desde su posición siempre neutral y apartidista.


Empenta per Premià



Comentarios

Entradas populares