ExP ABORDEN LES NECESSITATS DEL TERCER SECTOR A PREMIÀ




Dins la ronda de contactes que estem realitzant amb els diferents col·lectius i associacions de Premià de Mar, representants de la plataforma veïnal i ciutadana Empenta per Premià s’han reunit amb representants de l’Assemblea Local de Creu Roja, per tal de conèixer de primera ma les seves reivindicacions, així com les seves inquietuds i necessitats en l’àmbit municipal de Premià de Mar.

A banda d’exposar als representants locals de Creu Roja els motius de la creació de la plataforma Empenta per Premià i dels nostres objectius, en el decurs de la reunió els representants d’Empenta per Premià i de Creu Roja van compartir la visió estratègica per la gestió dels serveis socials i envers les necessitats de les entitats del tercer sector a Premià de Mar.

Des d’Empenta per Premià volem agrair als representants de l’Assemblea Local de Creu Roja a Premià de Mar la seva receptivitat, sempre des de la seva posició de necessària neutralitat política.


ExP Y CRUZ ROJA ABORDAN LAS NECESIDADES DEL TERCER SECTOR EN PREMIÀ

Dentro de la ronda de contactos que estamos realizando con los diferentes colectivos y asociaciones de Premià de Mar, representantes de la plataforma vecinal y ciudadana Empenta per Premià se han reunido con representantes de la Asamblea Local de Cruz Roja, con el fin de conocer de primera mano sus reivindicaciones, así como sus inquietudes y necesidades en el ámbito municipal de Premià de Mar.
Además de exponer a los representantes locales de Cruz Roja los motivos por los que se ha creado la plataforma Empenta per Premià y nuestros objetivos, en el transcurso de la reunión los representantes de Empenta per Premià y de Cruz Roja compartieron la visión estratégica para la gestión de los servicios sociales y sobre las necesidades de las entidades del tercer sector en Premià de Mar.
Desde Empenta per Premià queremos agradecer a los representantes de la Asamblea Local de Cruz Roja en Premià de Mar su receptividad, siempre desde su posición de necesaria neutralidad política.


Empenta per Premià






Comentarios

Entradas populares