ExP S’ACOSTA A LES NECESSITATS DEL COL•LECTIU “ELS 400 GATS”


De molt positiva i enriquidora ha qualificat Cuca Martos, responsable de l’àrea de Medi Ambient i Salut Pública de la plataforma veïnal i ciutadana Empenta per Premià, la reunió mantinguda amb l’Associació per la protecció felina de Premià de Mar Els 400 Gats.

En el decurs de la reunió, la representant d’Empenta per Premià es va apropar amb detall a la tasca que realitzen Els 400 Gats, organització integrada només per voluntàries i que es dedica al control dels gats de carrer tant de Premià de Mar com de Premià de Dalt.

En l’actualitat, aquest col·lectiu manté el control de les colònies de gats que existeixen a Premià de Mar, fent-se càrrec de la seva alimentació i de mantenir un cens dels animals.

Per poder desenvolupar aquesta activitat, Els 400 Gats compten amb una petita subvenció municipal per alimentació i diversos convenis tant amb l’Spaam de Mataró com amb alguns centres veterinaris.

La representant d’Empenta per Premià Cuca Martos ha mostrat el seu reconeixement a la destacada feina d’Els 400 Gats, considerant de “molt bones idees” les que li van ser proposades per fer front a les necessitats del col·lectiu i millorar així l’efectivitat dels seus esforços.

Aquesta reunió, celebrada el passat 13 de novembre, s’emmarca dins la ronda de contactes que està desenvolupant Empenta per Premià amb les diferents associacions i col·lectius del poble per tal d’explicar-los personalment els motius i objectius de la plataforma veïnal i ciutadana, així com per conèixer de primera ma les seves reivindicacions, inquietuds i necessitats en l’àmbit municipal de Premià de Mar, amb la fi de configurar un programa de govern que tingui en compte les necessitats de tots els barris i col·lectius premianencs.

Des d’Empenta per Premià volem agrair als representants de l’Associació per la protecció felina de Premià de Mar Els 400 Gats la seva receptivitat i interès mostrats amb la nostra representant.


ExP SE ACERCA A LAS NECESIDADES DEL COLECTIVO “ELS 400 GATS”


De muy positiva y enriquecedora ha calificado Cuca Martos, responsable del área de Medio Ambiente y Salud Pública de la plataforma vecinal y ciudadana Empenta per Premià, la reunión mantenida con la Associació per la protecció felina de Premià de Mar Els 400 Gats.

Durante la reunión, la representante de Empenta per Premià se acercó con detalle a la labor que realizan Els 400 Gats, organización compuesta íntegramente por voluntarias y que se dedica al control de los gatos callejeros tanto de Premià de Mar como de Premià de Dalt.

En la actualidad, este colectivo mantiene el control de las colonias de gatos que existen en Premià de Mar, haciéndose cargo de su alimentación y de mantener un censo de los animales.

Para poder desarrollar esta actividad, Els 400 Gats cuentan con una pequeña subvención municipal para alimentación y diversos convenios tanto con el Spaam de Mataró como con algunos centros veterinarios.

La representante de Empenta per Premià, Cuca Martos, ha mostrado su reconocimiento a la destacada labor de Els 400 Gats, considerando de “muy buenas ideas” las que le propusieron para hacer frente a las necesidades del colectivo y mejorar así la efectividad de sus esfuerzos.

Esta reunión, celebrada el pasado 13 de noviembre, se encuadra dentro de la ronda de contactos que está desarrollando Empenta per Premià con las diferentes asociaciones y colectivos del pueblo con el fin de explicarles personalmente los motivos y objetivos de la plataforma vecinal y ciudadana, así como para conocer de primera mano sus reivindicaciones, inquietudes y necesidades en el ámbito municipal de Premià de Mar, con el fin de configurar un programa de gobierno que tenga en cuenta las necesidades de todos los barrios y colectivos de Premià.

Desde Empenta per Premià queremos agradecer a los representantes de la Associació per la protecció felina de Premià de Mar Els 400 Gats su receptividad e interés mostrados con nuestra representante.



Empenta per Premià

Comentarios

Entradas populares