ExP ESCOLLIREM EN ASSEMBLEA EL NOSTRE CAP DE LLISTA EL 25 DE FEBRER



Empenta per Premià tindrà cap de llista a les Eleccions Municipals de Premià de Mar el proper dilluns 25 de febrer. L’Assemblea de militants d’Empenta per Premià escollirà el candidat a l’Alcaldia de Premià de Mar, així com el número dos de la llista electoral, en una Assemblea que tindrà lloc el proper dilluns, 25 de febrer a partir de les 20,00 h.

Aquesta proposta ha estat aprovada per la Comissió Permanent d’Empenta per Premià, que va acordar per unanimitat elevar-la a consideració de l’Assemblea de Militants.

Durant l’Assemblea es procedirà igualment a presentar la Comissió Permanent davant el conjunt de la militància, així com l’esborrany del Programa Electoral.


ExP ELEGIREMOS EN ASAMBLEA NUESTRA CABEZA DE LISTA EL 25 DE FEBRERO


Empenta per Premià tendrá cabeza de lista para las Elecciones Municipales de Premià de Mar el próximo lunes 25 de febrero. La Asamblea de militantes de Empenta per Premià elegirá al candidato a la Alcaldía de Premià de Mar, así como al número dos de la lista electoral, en una Asamblea que tendrá lugar el próximo lunes, 25 de febrero a partir de las 20,00 h.

Esta propuesta ha sido aprobada por la Comisión Permanente de Empenta per Premià, que acordó por unanimidad elevarla a consideración de la Asamblea de Militantes.

Durante la Asamblea se procederá igualmente a presentar la Comisión Permanente ante el conjunto de la militancia, así como el borrador del Programa Electoral.


Empenta per Premià

Comentarios

Entradas populares