EXP IMPULSARÀ UN PLA INTEGRAL DE NETEJA I SALUT PÚBLICA QUE REPARI ELS PROBLEMES I DEFICIÈNCIES PATITS AQUESTS DARRERS 4 ANYS A PREMIÀ DE MAR.















La plataforma veïnal i ciutadana Empenta per Premià volem posar fi als problemes i deficiències en la neteja que venim patint als carrers de Premià en els darrers anys. És per això que una de les primeres mesures que tenim previst implantar si guanyem les eleccions del proper mes de maig, serà la d’impulsar un Pla Integral de Neteja i Salut Pública Municipal que repari aquesta situació amb la màxima urgència possible.

Amb aquest Pla volem atacar d’arrel els problemes de neteja que patim a Premià, que en els darrers 4 anys està tenint la seva pitjor època amb un grau de brutícia que no ens mereixem els premianencs, així com la falta dels controls necessaris a punts negres d’illes de contenidors, amb els greus problemes de salubritat i bacteris que això comporta.

Des d’Empenta per Premià apostem per un Premià de Mar net i saludable, cívic i respectuós amb el medi ambient. Amb aquesta premissa, en aquest Pla Integral de Neteja i Salut Pública contemplem requerir a l’empresa que té la concessió del Servei de Neteja que compleixi el contracte i establir la presència de tècnics auditors; estudiarem com millorar el Servei de Recollida d’Escombraries, incloent noves clàusules al plec de condicions per a properes adjudicacions del servei, i estudiarem la possibilitat d’incrementar la neteja viària en hores i punts concrets de Premià.

Dins aquest Pla Integral de Neteja i Salut Pública que proposem des d’Empenta per Premià, tenim previst també reubicar les illes de contenidors problemàtiques per els veïns i, a les que siguin insalvables, establirem un sistema de rotació perquè no sempre pateixin els problemes els mateixos veïns.

Per portar d’una manera totalment planificades aquestes accions, elaborarem un Mapa de Zones Brutes, en base al que establirem plans concrets d’actuació al respecte. Entre les mesures que proposem s’inclouen fer els controls adients a llocs estratègics -com seria el cas del Mercat de Sant Joan, entre d’altres- per garantir que s’acompleix la normativa; controls periòdics d’Insalubritat a punts negres de la població, com illes de contenidors, clavegueres i zones de possibles focus de legionel·la; intensificar les mesures que evitin els abocadors incontrolats, incrementant la vigilància i l’enduriment de les mesures dissuasòries, i la realització de Campanyes de conscienciació a la població perquè sigui respectat l’horari de dipositar els residus domèstics, endurint les sancions si s’escau.

D’altra banda, amb aquest Pla Integral de Neteja i Salut Pública des d’Empenta per Premià volem incidir d’una manera molt específica en el civisme i comportament del propietaris de mascotes, programant campanyes periòdiques de sensibilització i de sancions als incívics reincidents, i realitzant controls d’excrements i orins de gossos.


EXP IMPULSARÁ UN PLAN INTEGRAL DE LIMPIEZA Y SALUD PÚBLICA QUE REPARE LOS PROBLEMAS Y DEFICIENCIAS SUFRIDOS ESTOS ÚLTIMOS 4 ANYS EN PREMIÀ.


La plataforma vecinal y ciudadana Empenta per Premià queremos poner fin a los problemas y deficiencias en la limpieza que venimos sufriendo en las calles de Premià de Mar en los últimos años. Es por ello que una de las primeras medidas que tenemos previsto implantar si ganamos las elecciones del próximo mes de mayo será la de impulsar un Plan Integral de Limpieza y Salud Pública Municipal que repare esta situación con la máxima urgencia posible.

Con este Plan queremos atajar de raíz los problemas de limpieza que padecemos en Premià de Mar, que en los últimos 4 años está teniendo su peor época, con un grado de suciedad que no nos merecemos como ciudadanía, así como la falta de los controles necesarios en puntos negros de islas de contenedores, con los graves problemas de salubridad y bacterias que ello comporta.

Desde Empenta per Premià apostamos por un Premià de Mar limpio y saludable, cívico y respetuoso con el medio ambiente. Con esta premisa, en el Plan Integral de Limpiza y Salud Pública contemplamos requerir a la empresa concesionaria del Servicio de Limpieza que cumpla el contrato y establecer la presencia de técnicos auditores;  estudiaremos como mejorar el Servicio de Recogida de Basuras, incluyendo nuevas cláusulas en el pliego de condiciones para próximas adjudicaciones del referido servicio, y estudiaremos la posibilidad de incrementar la limpieza viaria en horas y puntos concretos de Premià.

Dentro de este Plan Integral de Limpieza y Salud Pública que proponemos desde Empenta per Premià, tenemos previsto también reubicar las islas de contenedores problemáticas para los vecinos y, para las que sean insalvables, estableceremos un sistema de rotación para que no sufran los problemas siempre los mismos vecinos.

Para llevar de una manera totalmente planificadas estas acciones, elaboraremos un Mapa de Zonas Sucias, sobre cuya base estableceremos planes concretos de actuación. Entre las medidas que proponemos se incluyen hacer los controles adecuados en lugares estratégicos –como sería el caso del Mercat de Sant Joan, entre otros- para garantizar que se cumple la normativa; controles periódicos de insalubridad en puntos negros del pueblo, como islas de contenedores, alcantarillas y zonas de posibles focos de legionela; intensificar las medidas que eviten los vertederos incontrolados, incrementando la vigilancia y endureciendo las medidas disuasorias, y la realización de Campañas de Conscienciación para que sea respetado  el horario para depositar los residuos domésticos, endureciendo las sanciones si es preciso.

Por otra parte, con este Plan Integral de Limpieza y Salud Pública desde Empenta per Premià queremos incidir de una forma muy específica en el civismo y comportamento de los propietarios de mascotas, programando campañas periódicas de sensibilización y de sanciones a los incívicos reincidentes, y realizando controles de excrementos y orines de perros.


Empenta per Premià

Comentarios

Entradas populares