L’ASSEMBLEA D’ExP ESCULL PER ACLAMACIÓ SEBASTIÁN GUIRAO COM A CANDIDAT A LA ALCALDIA I CELIA OLMO COM A SEGONA DE LLISTA.



Sebastián Guirao Gil i Celia Olmo Torralba seran el candidat a l’Alcaldia i la número 2 de la candidatura d’Empenta per Premià en les Eleccions Municipals del proper 26 de maig, segons es va aprovar per aclamació dels militants en el decurs de l’Assemblea General celebrada ahir nit (25/02/19).

En una sessió de prop de dues hores, en la que també es va exposar per part de la Comissió Permanent l’esborrany de Programa Electoral i es van recollir les propostes i comentaris exposats per els militants, l’Assemblea va aprovar per aclamació la proposta presentada per la Comissió Permanent per escollir candidat a l’Alcaldia a Sebastián Guirao i com a número 2 a Celia Olmo.

Igualment, l’Assemblea va ratificar la proposta de la Comissió Permanent d’encarregar a tots dos candidats la confecció de la llista completa de la candidatura d’Empenta per Premià a l’Ajuntament de Premià de Mar en les Eleccions Municipals del proper 26 de maig.


LES PERSONES:

Sebastián Guirao Gil (1958), natural de la pedanía de Valentín (Calasparra, Murcia).

Vinculat a Premià des de 1969, primer al barri Cotet, i més tard al barri de Premià Centre, on resideix des de 1981, des de ben aviat ha mantingut un ferm compromís amb la societat, tant en l’àmbit laboral, així com en el sindicalisme i el moviment associatiu veïnal i comercial.

Dedicat a l’activitat empresarial en especial en l’àmbit de la informática, de caràcter emprenedor i inquietuts per generar treball i serveis al seu entorn, Sebastián Guirao ha compaginat habitualment el seu treball quotidià amb altres tasques empresarials i personals. Així, al llarg de la seva trajectòria va ser corresponsal gràfic de l’Agència EFE; va regentar botigues de fotografia i vídeo a Masnou i al Barri Cotet i des de 1992 va centrar els seus esforços en crear i aixecar l’actual empresa de Serveis Informàtics Help-Pc. S.L. i la marca T2app de fabricació de productes de seguretat i control, que opera a tot el territori espanyol i Amèrica del Sud.
En l’actualitat, Sebastià Guirao, ha donat pas al seu fill Aitor al front de la gerència de l’empresa, passant a ser el Director Comercial i Responsable de Desenvolupament.

Amb anterioritat, Sebastián Guirao va treballar durant dues dècades a Metalogenia, empresa en la que va passar per diferents funcions, entre d’altres la de Director d’Informàtica. També dins Metalogenia, va ser president del Comité d’Empresa entre 1978 i 1996.

A banda de la seva intensa activitat laboral, des de 1979 ha estat afiliat de la UGT i entre 1988 i enguany afiliat del PSC, havent-se donat de baixa del mateix per integrar-se al projecte d’Empenta per Premià. Compta també amb experiència en el Ple Municipal, havent estat regidor entre 1999 i 2003.

En els darrers anys, ha estat involucrat amb intensitat en el moviment veïnal, creant l’Associació de Veïns Premià Centre, de la que és president i fundador, i participant al 2017 en la constitució de l’Associació de comercios Eix Comercial Premià, de la que és el seu president. No obstant, en els últims mesos ha donat un pas al costat en aquestes dues associacions per encapçalar la plataforma veïnal i ciutadana Empenta per Premià, de la que una vegada registrada com a partit polític d’àmbit local, encapçala la seva candidatura a la Alcaldia de Premià de Mar.

Celia Olmo Torralba (1948), natural de Villar de Cañas (Cuenca).

Celia Olmo és una persona de gran arrelament a Premià de Mar, regentant des de 1986 una coneguda botiga de moda infantil en els carrers del barri de Premià Centre.

A banda, Celia Olmo ha dedicat bona part de la seva vida a l’atenció social als immigrants, àmbit en el que ve formant-se i treballant de manera continuada des de 1991. Una dilatada trajectòria que va iniciar des de la Federació de Dones per la Igualtat de Catalunya (de la que va ser Secretària de 1992 a 1994) per continuar-la a partir de 1993 com a responsable d’un programa d’integració per a immigrants, en col·laboració amb la Federación Mujeres Progresistas, mitjançant l’Associació de Dones per la Igualtat de Premià, col·lectiu que presideix.
Igualment, des de 1995 és coordinadora dels Cursos de Formació Ocupacional del Servei Català d’Ocupació que s’imparteixen a l’esmentada associaciació.













LA ASAMBLEA DE ExP ELIGE POR ACLAMACIÓN A SEBASTIÁN GUIRAO COMO CANDIDATO A LA ALCALDÍA I A CELIA OLMO COMO SEGUNDA DE LISTA.

Sebastián Guirao Gil y Celia Olmo Torralba serán el candidato a la Alcaldía y la número 2 de la candidatura de Empenta per Premià en las Elecciones Municipales del próximo 26 de mayo, según se aprobaron por aclamación los militantes en el transcurso de la Asamblea General celebrada anoche (25/02/19).

En una sesión de cerca de dos horas, en la que también se recogieron las propuestas y comentarios expuestos por los militantes, la Asamblea aprobó por aclamación la propuesta presentada por la Comisión Permanente para elegir candidato a la Alcaldía a Sebastián Guirao y como número 2 a Celia Olmo.

Igualmente, la Asamblea ratificó la propuesta de la Comisión Permanente de encargar a los dos candidatos la confección de la lista completa de la candidatura de Empenta per Premià al Ayuntamiento de Premià de Mar en las Elecciones Municipales del próximo 26 de mayo.


LAS PERSONAS:

Sebastián Guirao Gil (1958), natural de la pedanía de Valentín (Calasparra, Murcia).

Vinculado a Premià desde 1969, primero en el Barrio Cotet y más tarde en el barrio de Premià Centre, donde reside desde 1981, siempre ha mantenido un firme compromiso con la sociedad, tanto en el ámbito laboral, como en el sindicalismo y el movimiento asociativo vecinal y comercial.

Dedicado a la actividad empresarial –en especial en el ámbito de la informática-, de carácter emprendedor y con inquietudes por generar trabajo y servicios en su entorno, Sebastián Guirao ha compaginado habitualmente su trabajo cotidiano con otras tareas empresariales y personales. Así, a lo largo de su trayectoria fue corresponsal gráfico de la Agencia EFE; regentó tiendas de fotografía y vídeo en Masnou y el Barrio Cotet, y desde 1992 centró sus esfuerzos en crear y levantar su actual empresa de Servicios Informáticos Help-Pc. S.L.  y la marca T2app de fabricación de productos de seguridad y control, que opera en todo el territorio español y América del Sud.

En la actualidad, Sebastián Guirao ha dado paso a su hijo Aitor al frente de la gerencia de la empresa, pasando a ser su Director Comercial y Responsable de Desarrollo.

Con anterioridad, Sebastián Guirao trabajó durante dos décadas en Metalogenia, empresa en la que desempeñó diferentes funciones, entre otras la de Director de Informática. También dentro de Metalogenia, fue presidente del Comité de Empresa entre 1978 y 1996.

Además de su intensa actividad laboral, desde 1979 ha estado afiliado a UGT y entre 1988 y este año estuvo afiliado al PSC, habiéndose dado de baja del mismo para integrarse en el proyecto de Empenta per Premià. Cuenta también con experiencia en el Pleno Municipal, habiendo sido concejal entre 1999 y 2003.

En los últimos años, se había involucrado con intensidad en el movimiento vecinal, creando la Associació de Veïns Premià Centre, de la que es presidente y fundador, y participando en 2017 en la constitución de la Associació de comercios Eix Comercial Premià, de la que es su presidente. No obstante, en los últimos meses ha dado un paso al lado en estas dos asociaciones para encabezar la plataforma vecinal y ciudadana Empenta per Premià, de la que una vez registrada como partido político de ámbito local, encabezará su candidatura a la Alcaldía de Premià de Mar.

Celia Olmo Torralba (1948), natural de Villar de Cañas (Cuenca).

Celia Olmo es una persona de gran arraigo en Premià de Mar, regentando desde 1986 una conocida tienda de moda infantil en las calles del barrio de Premià Centre.

A parte, Celia Olmo ha dedicado buena parte de su vida a la atención social a los inmigrantes, ámbito en el que viene formándose y trabajando de manera continuada desde 1991. Una dilatada trayectoria que inició desde la Federació de Dones per la Igualtat de Catalunya (de la que fue su Secretaria de 1992 a 1994) para continuarla a partir de 1993 como responsable de un programa de integración para inmigrantes, en colaboración con la Federación Mujeres Progresistas, a través de la Associació de Dones per la Igualtat de Premià, colectivo que preside.

Igualmente, desde 1995 es coordinadora de los Cursos de Formación Ocupacional del Servei Català d’Ocupació que se imparten en la mencionada asociación.

Empenta per Premià

Comentarios

Entradas populares