CENTRE DE DIA A LA PART ALTA DEL POBLE, REFORÇ MUNICIPAL A LES ENTITATS I UN PROGRAMA REGULAR D’ACTIVITATS INFORMATIVES D’ESPECIAL INTERÈS, PRIORITATS D’ExP PER A LA GENT GRAN



Des d’Empenta per Premià tenim la ferma decisió d’atorgar a la gent gran del nostre poble un paper primordial dins el desenvolupament social de Premià de Mar. És per això que, si guanyem les eleccions, des del govern municipal treballarem per obrir un Centre de Dia a la part alta del poble; reforçarem el suport a les entitats locals que treballen amb la gent gran, i establirem un programa regular d’activitats informatives relacionades amb les seves necessitats socials i personals.

Per aconseguir aquests objectius, Empenta per Premià treballarem en dues direccions molt específiques: la assistencial i la de participació social. En aquesta línia, tenim el propòsit de reforçar el suport municipal a les Associacions i Casals de Gent Gran que hi ha al nostre poble, per la qual cosa estudiarem la situació concreta de cada una d’aquestes entitats amb la fi de poder definir la forma més adequada d’ajut per cada una d’elles.

En quant al Centre de Dia que proposem per a la part alta del poble, estudiarem la seva ubicació més adequada i que sigui propera als Barris Cotet i Maresme.

Activitats d’especial interès per a la Gent Gran

En l’àmbit participatiu i tenint en compte que avui dia molta de la nostra gent gran arriben a l’edat de jubilació en plenitud de facultats, tenim previst establir un programa regular d’activitats informatives sobre temes d’interès i practicitat per a l’adaptació de les persones a la vida de la gent gran, sobre temes d’especial interès com poden ser l’actualitat, els serveis, els hàbits més comuns, la salut, etc. Aquestes programacions, que es realitzaran de manera continuada en el temps, es desenvoluparan en col·laboració amb les entitats que treballen a Premià habitualment amb aquest sector de la població local.

De manera complementària a les activitats informatives, plantegem també la creació de cursos de Teatre Sènior per a avis, així com fomentar la cooperació i la comunicació entre joves de les escoles i gent gran, promovent la convivència intergeneracional entre aquells joves que desitgin aprendre un ofici i els sèniors, que ja jubilats, vulguin participar aportant els seus coneixements i experiències.

CENTRO DE DIA EN LA PARTE ALTA DEL PUEBLO, REFUERZO MUNICIPAL A LAS ENTIDADES Y UN PROGRAMA REGULAR DE ACTIVIDADES INFORMATIVAS DE ESPECIAL INTERÉS, PRIORIDADES DE ExP PARA NUESTROS MAYORES

Desde Empenta per Premià estamos firmemente decididos a otorgar a las personas mayores de nuestro pueblo un papel primordial dentro del desarrollo social de Premià de Mar. Es por ello que, si ganamos las elecciones, desde el gobierno municipal trabajaremos para abrir un Centro de Día en la parte alta del pueblo; reforzaremos el apoyo a las entidades locales que trabajan con los Mayores, y estableceremos un programa regular de actividades informativas relacionadas con sus necesidades sociales y personales.

Para conseguir estos objetivos, Empenta per Premià trabajaremos en dos direcciones muy específicas: la asistencial y la de participación social. En esta línea, tenemos el propósito de reforzar el apoyo municipal a las Asociaciones y Casales de personas mayores que hay en nuestro pueblo, para lo que estudiaremos la situación concreta de cada una de estas entidades con el fin de poder definir la forma más adecuada de ayuda para cada una de ellas.

En cuanto al Centro de Día que proponemos para la parte alta del pueblo, estudiaremos su ubicación más adecuada y que sea cercana a los Barrios Cotet y Maresme.

Actividades de especial interés para las personas mayores

En el ámbito participativo y teniendo en cuenta que hoy día muchos de nuestros mayores llegan a la edad de jubilación en plenitud de facultades, tenemos previsto establecer un programa regular de actividades informativas sobre temas de interés y prácticos para la adaptación de las personas a la vida de mayores, sobre temas de especial interés como pueden ser la actualidad, los servicios, los hábitos más comunes, la salud, etc. Estas programaciones, que se realizarán de manera continuada, se desarrollarán en colaboración con las entidades que trabajan en Premià habitualmente con este sector de la población local.


De manera complementaria a estas actividades informativas, planteamos también la creación de cursos de Teatro Sénior para abuelos, así como fomentar la cooperación y la comunicación entre jóvenes de las escuelas y personas mayores, promoviendo la convivencia intergeneracional entre aquellos jóvenes que desean aprender un oficio y los seniors, que ya jubiliados, quieran participar aportando sus conocimientos y experiencias.

Empenta per Premià


Comentarios

Entradas populares