COMUNICAT D’EMPENTA PER PREMIÀ 'ELECCIONS MUNICIPALS 26M'



Empenta per Premià volem fer pública la nostra enhorabona a les candidatures que han millorat els seus resultats a les eleccions municipals d’aquest diumenge 26 de maig de 2019 a Premià de Mar, així com agrair de manera molt especial a les 396 persones que han dipositat la seva confiança en nosaltres.

Malgrat no arribar a les expectatives que ens havíem marcat, el fet de ser la candidatura que més suports ha obtingut després de les que sí han obtingut representació al ple municipal, ens encoratja a continuar per el camí emprés.

Els integrants d’Empenta per Premià manifestem la nostra satisfacció perquè la presència de la nostra candidatura ha provocat que el debat polític local es torni a  centrar en les problemàtiques reals de Premià de Mar.

Es per això que des d’Empenta per Premià continuarem treballant per al nostre poble, sempre des d’una òptica positiva i mostrant-nos vigilants perquè el debat polític municipal no torni a allunyar-se dels interessos i necessitats reals de Premià i els Premianencs.


COMUNICADO DE EMPENTA PER PREMIÀ ‘ELECCIONES MUNICIPALES 26M’


Empenta per Premià queremos pública nuestra enhorabuena a las candidaturas que han mejorado sus resultados en las elecciones municipales de este domingo 26 de mayo de 2019 en Premià de Mar, así como agradecer de manera muy especial a las 396 personas que han depositado su confianza en nosotros.

A pesar de no llegar a las expectativas que nos habíamos marcado, el hecho de ser las candidatura que más apoyos ha obtenido después de las que sí han conseguido representación en el pleno municipal nos anima a continuar por el camino emprendido.

Los integrantes de Empenta per Premià manifestamos nuestra satisfacción porque la presencia de nuestra candidatura ha provocado que el debate político local vuelva a centrarse en las problemáticas reales de Premià de Mar.

Es por ello que desde Empenta per Premià continuaremos trabajando para nuestro pueblo, siempre desde una óptica positiva y mostrándonos vigilantes para que el debate político municipal no vuelva a alejarse de los intereses y necesidades reales de Premià y sus ciudadanos.


Empenta per Premià

Comentarios

Entradas populares