ExP REDUIRÀ EN UN 20% TOTS ELS SOUS I ASSIGNACIONS DELS CÀRRECS ELECTES



Empenta per Premià reduirà en un 20 % tots els sous i assignacions dels càrrecs polítics electes si guanyem l’Alcaldia i el Govern Municipal a les eleccions del proper diumenge 26 de maig.

 Així acaba d’anunciar el candidat a l’Alcaldia, Sebastià Guirao, una de les mesures més destacades del programa electoral d’Empenta per Premià, que s’ha mantingut fins a darrera hora sense fer pública, malgrat que ja es contemplava en el programa aprovat per l’Assemblea de militants i simpatitzants del passat 22 de gener.

Amb els imports resultants d’aquesta rebaixa del 20% dels sous d’Alcalde i regidors es crearà una bossa econòmica destinada a abordar emergències socials fora dels circuits i condicions reglades habituals. La primera serà estudiar la manera de valorar i compensar els greuges als veïns de Gran Via 196 afectats per l’explosió, derivades de no tenir actualitzat el Pla d’Emergència.

Aquesta mesura que Empenta per Premià pensa incorporar només prendre possessió a l’Alcaldia i el govern municipal es sumarà a d’altres compromisos de calat en matèria de Governació, que d’altra banda es recuperarà com a regidoria pròpia.

Aquestes propostes són les següents:

1.      Dedicació exclusiva de l’Alcalde a les tasques municipals.
2.      Dedicació dels regidors al 100% a temes locals.
3.      Reduir en un 20% tots els sous i assignacions dels càrrecs electes.
4.      Reduir els càrrecs de confiança si fos necessari. Aquests càrrecs en cap cas podran consolidar-se com a places de funcionari.
5.      Apropar l’equip de govern a la ciutadania. De manera quinzenal inicialment, els regidors atendran personalment els veïns que ho demanin sobre temes del seu àmbit, prèvia cita per organitzar agendes.


ExP REDUCIRÁ EN UN 20% TODOS LOS SUELDOS Y ASIGNACIONES 
DE LOS CARGOS ELECTOS

Empenta per Premià reducirá en un 20 % todos los sueldos y asignaciones de los cargos políticos electos si ganamos la Alcaldía y el Gobierno Municipal en las elecciones del próximo domingo 26 de mayo.

Así acaba de anunciar el candidato a la Alcaldía, Sebastià Guirao, una de las medidas más destacads del programa electoral de Empenta per Premià, que se ha mantenido hasta última hora sin hacerla pública, aunque ya se contemplaba en el programa aprobado por la Asamblea de militantes y simpatizantes del pasado 22 de enero.

Con los importes resultantes de esta rebaja del 20% de los sueldos de Alcalde y concejales se creará una bolsa económica destinada a abordar emergencias sociales fuera de los circuitos y condiciones regladas habituales. La primera será estudiar la manera de valorar y compensar los agravios a los vecinos de Gran Vía 196 afectados por la explosión, derivados de no tener actualizado el Plan de Emergencia.

Esta medida que Empenta per Premià piensa incorporar nada más tomar posesión de la Alcaldía y del Gobierno Municipal se sumará a otros compromisos de calado en materia de Gobernación, que por otra parte se recuperará como concejalía propia.

Estas propuestas son las siguientes:

1.      Dedicación exclusiva del Alcalde a las tareas municipales.
2.      Dedicación de los concejales al 100% a temas locales.
3.      Reducir en un 20% todos los sueldos y asignaciones de los cargos electos.
4.      Reducir los cargos de confianza si fuese necesario. Estos cargos en ningún caso podrán consolidarse como plazas de funcionario.
5.      Acercar el equipo de gobierno a la ciudadanía. De manera quincenal inicialmente, los concejales atenderán personalmente a los vecinos que lo soliciten sobre temas de su ámbito, previa cita para organizar agendas.



Empenta per Premià



Comentarios

Entradas populares