GRAN FESTA FINAL DE CAMPANYA D’EMPENTA PER PREMIÀ



Empenta per Premià volem celebrar d’una manera molt especial el final de la campanya de les eleccions municipals del proper 26 de maig. És per això que hem organitzat la Gran Festa Final de Campanya d’Empenta per Premià, que tindrà lloc el proper divendres, 24 de maig, a la Plaça Doctor Ferran i durarà fins a les 23:59:59 hores, moment en que escenificarem el triomf de la nostra candidatura i el relleu al front de l’Alcaldia de Premià de Mar.

La Festa es desenvoluparà a partir de les 6 de la tarda d’aquest proper divendres, primer amb un component més enfocat als nens, que podran participar d’alguns entreteniments, jocs infantils tradicionals i crispetes gratuïtes per els participants.

A mida que avanci la tarda, començarà la música i s’habilitaran barres de bar amb cerveses i refrescos, mentre que ja al capvespre la vetllada començarà a ser amenitzada per l’animador musical AMADORIX EL BARDO, amb qui entre rialles, música i bon ambient arribarem a pocs minuts abans de la mitjanit, en que el candidat a l’Alcaldia, Sebastià Guirao, farà la seva darrera intervenció pública abans de tancar la campanya electoral.

Serà en aquell moment a tocar de les 11 de la nit, 59 minuts i 59 segons, que els integrants d’Empenta per Premià i assistents que es vulguin sumar a l’acte, encendrem bengales per acompanyar un simbòlic acte del triomf d’Empenta per Premià a les eleccions municipals del proper diumenge i el conseqüent relleu al front de l’Alcaldia del nostre poble en favor del nostre candidat, Sebastià Guirao.

 Des d’Empenta per Premià animem a tots els veïns de Premià a compartir una bona estona amb els candidats d’Empenta per Premià i així acomiadar nous mesos llargs d’intens treball dirigit a aconseguir un govern municipal a Premià que centri la seva gestió en la proximitat a les persones, la gestió eficaç i transparent , i una dedicació en exclusivitat al nostre poble, sense cap més ambició que el bé comú de Premià i els Premianencs.

GRAN FIESTA FINAL DE CAMPAÑA DE EMPENTA PER PREMIÀ

Empenta per Premià queremos celebrar de una manera muy especial el final de la campaña de las elecciones municipales del próximo 26 de mayo. Para ello hemos organizado la Gran Fiesta Final de Campaña de Empenta per Premià, que tendrá lugar el próximo viernes, 24 de mayo, en la Plaza del Doctor Ferrán y durará hasta las 23:59:59 horas, momento en que escenificaremos el triunfo de nuestra candidatura y el relevo al frente de la Alcaldía de Premià de Mar.

La Fiesta se desarrollará a partir de las 6 de la tarde de este próximo viernes, primero con un componente más enfocado a los niños, que podrán participar de algunos entretenimientos, juegos infantiles tradicionales y palomitas gratis para los participantes.

A medida que avance la tarde, empezará la música y se habilitarán barras de bar con cervezas y refrescos, mientras que ya al atardecer la velada empezará a ser amenizada por el animador musical AMADORIX EL BARDO, con quien entre sonrisas, música y buen ambiente llegaremos a pocos minutos antes de la medianoche, en que el candidato a la Alcaldía, Sebastià Guirao, hará su última intervención pública antes de cerrar la campaña electoral.
Será en ese momento, a tocar de las 11 de la noche, 59 minutos y 59 segundos, que los integrantes de Empenta per Premià y asistentes que se quieran sumar al acto, encenderemos bengalas para acompañar un simbólico acto del triunfo de Empenta per Premià en las elecciones municipales del próximo domingo y el consecuente relevo al frente de la Alcaldía de nuestro pueblo en favor de nuestro candidato, Sebastià Guirao.

Desde Empenta per Premià animamos a todos los vecinos de Premià a compartir un buen rato con los candidatos de Empenta per Premià y así despedir nueve meses largos de intenso trabajo dirigido a conseguir un gobierno municipal en Premià que centre su gestión en la proximidad a las personas, la gestión eficaz y transparente, y una dedicación en exclusividad a nuestro pueblo, sin más ambición que el bien común de Premià y sus ciudadanos.



Empenta per Premià

Comentarios

Entradas populares