SEBASTIÀ GUIRAO ANUNCIA IMPORTANTS OBRES DE MILLORA ALS CARRERS JACINT VERDAGUER, ENRIC GRANADOS I PILAR SI ExP GUANYA LES ELECCIONS



Empenta per Premià preveu realitzar importants obres de millora a carrers de per damunt de la Gran Via si guanya les eleccions municipals del proper 26 de maig. Així ho va anunciar el nostre candidat a la Alcaldia, Sebastià Guirao, en el decurs del debat de
candidats de Ràdio Premià de Mar realitzar el passat dimarts 14.

Durant el debat, Sebastià Guirao va descobrir diversos punts del programa de govern d’Empenta per Premià que encara no s’havien fet públics, anunciant importants actuacions urbanístiques dirigides a millorar les condicions de tres de les principals artèries de Gran Via cap amunt.

En concret, si Empenta per Premià accedeix al govern municipal després de les eleccions del proper diumenge 26 de maig, té previst abordar la nova pavimentació i voreres del carrer Jacint Verdaguer, així com la revisió de l’estat del seu col·lector -que s’ha de tenir en compte que es tracte d’un gran col·lector- per si calgués fer alguna actuació. Igualment, es preveu renovar les voreres al carrer Enric Granados, pendents des de 2015 per manca de pressupost, i la retirada de tot el cablejat aeri.

Però l’actuació d’Empenta per Premià vol anar més enllà, afegint el carrer del Pilar per frenar de manera efectiva el deteriorament urbanístic que venen patint des de fa anys aquests tres carrers, fonamentals per la mobilitat en el nostre poble. Per això, si governa l’Ajuntament Empenta per Premià tenim prevista la substitució completa d’asfaltat i voreres dels carrers Jacint Verdaguer, Enric Granados i Pilar, procedint a la vegada a la revisió, renovació i adequació de les conduccions de clavegueram i subministrament d’aigua potable.

Per fer front a aquestes tres obres, primer consensuarem amb veïns i comerços quin tipus de projecte es vol realitzar i només després es procedirà a redactar el projecte. En el cas del carrer Jacint Verdaguer, en que el projecte ja existeix, aquest es tornarà a definir amb els veïns perquè el carrer quedi com entre tots decidim, sense cap mena d’imposició i sense perdre places d’aparcament.

Des d’Empenta per Premià proposem un urbanisme equilibrador, pensat per a tots els barris, amb una mobilitat digna i mediambientalment sostenible. És per això que, com ja hem anunciat amb anterioritat, posarem en marxa un Pla General de Millora Urbanística a Peu de carrer, que abordarà les problemàtiques de Mobilitat i Accessibilitat, la Salubritat, la Neteja i l’Estètica dels carrers del nostre poble.

Per enfortir aquest pla i millorar el manteniment dels nostres carrers i instal·lacions municipals, des del govern d’Empenta per Premià tenim la intenció de recuperar la Brigada Municipal d’Obres, així com recuperar tots els serveis externalitzats que sigui possible.

SEBASTIÀ GUIRAO ANUNCIA IMPORTANTES OBRAS DE MEJORA EN LAS CALLES JACINT VERDAGUER, ENRIC GRANADOS I PILAR SI ExP GANA LAS ELECCIONES

Empenta per Premià tiene previsto realizar importantes obras de mejora en calles de por encima de la Gran Vía si gana las elecciones municipales del próximo 26 de mayo. Así lo anunció nuestro candidato a la Alcaldía, Sebastià Guirao, en el transcurso del debate de candidatos de Ràdio Premià de Mar realizado el pasado martes 14.

Durante el debate, Sebastià Guirao descubrió diversos puntos del programa de gobierno de Empenta per Premià que aún no se habían hecho públicos, anunciando importantes actuaciones urbanísticas dirigidas a mejorar las condiciones de tres de las principales arterias de Gran Vía hacia arriba.

En concreto, si Empenta per Premià accede al gobierno municipal después de las elecciones del próximo domingo 26 de mayo, tiene previsto abordar la nueva pavimentación y aceras de la calle Jacint Verdaguer, así como la revisión del estado de su colector –que hay que tener en cuenta que se trata de un gran colector-, por si hiciese falta alguna actuación. Igualmente, se prevé renovar las aceras en la calle Enric Granados, pendientes desde 2015 por falta de presupuesto, así como la retirada de todo el cableado aéreo.

Pero la actuación de Empenta per Premià quiere ir más allá, añadiendo la calle del Pilar para frenar de manera efectiva el deterioro urbanístico que vienen sufriendo desde hace años estas tres calles, fundamentales para la movilidad en nuestro pueblo.
Por esto, si gobierna el Ayuntamiento Empenta per Premià tenemos prevista la sustitución completa de asfaltado y aceras de las calles Jacint Verdaguer, Enric Granados i Pilar, procediendo a la vez a la revisión, renovación y adecuación de las conducciones de saneamiento y suministro de agua potable.

Para hacer frente a estas tres obras, primero consensuaremos con los vecinos y comercios qué tipo de proyecto se quiere realizar y sólo después se procederá a redactar el proyecto. En el caso de la calle Jacint Verdaguer, en que el proyecto ya existe, éste se volverá a definir con los vecinos para que la calle quede como entre todos decidamos, sin ningún tipo de imposición y sin perder plazas de aparcamiento.

Desde Empenta per Premià proponemos un urbanismo equilibrador, pensado para todos los barrios, con una movilidad digna y medioambientalmente sostenible. Es por ello que, como ya hemos anunciado con anterioridad, pondremos en marcha un Plan General de Mejora Urbanística a Pie de calle, que abordará problemáticas de Movilidad y Accesibilidad, la Salubridad, la Limpieza y la Estética de las calles de nuestro pueblo.


Para reforzar este plan y mejorar el mantenimiento de nuestras calles e instalaciones municipales, desde el gobierno de Empenta per Premià tenemos la intención de recuperar la Brigada Municipal de Obras, así como recuperar todos los servicios externalizados que sea posible.

Empenta per Premià




Comentarios

Entradas populares